Kd

Då har man vart i kd med mamma och iza :) först åkte vi in till väse och åt lite mat iza hon låg och sov under tiden! Men hon är så rolig när hon ska vakna hon bara tvär sätter sig upp och ler hon ligger inte och drar sig alls! Sedan ropade hon på alla där inne och sa hej till alla som gick förbi! Sedan åkte vi till toys arous och köpte en present till skrutta inte långt kvar tills hon blir ett :) sen vart det sjukhuset och där kände iza en massa folk tydligen pratade med väldigt många :) hon charmade personalen som lekte tittut med henne! Sedan åkte vi vidare till skopunkten där både jag och iza fick ett varsint par vårskor! Sedan for vi vidare till ikea och där inhandlades även lite saker hittade även en slå bräda där till iza i present och annat småt och gott! Sedan somnade skrutta jätte gott när vi åkte in till körbanvagn så reagerade hon inte ens att jag lyfte i och ur henne i bilen men sedan sov hon hela vägen hem :) helt otroligt att hon egentligen är så snäll när vi ska i och ur bilen hela tiden klagar inte :)

Onsdag

Solen skiner utanför mitt fönster känns så härligt nu vill ha lite mer värme bara så man inte fryser när man är ute :) i dag ska jag mamma iza till karlstad ska köpa lite presenter till iza osv :) ska bli trevligt! Så i dag kommer jag och iza svika angelica och elin med babycafét men tror dom har förståelse :) får gott göra dom någon dag :)

Jobbarhelg

Då sitter man här på jobbet och är lite trött! Ställde om klockan i natt så det är lite fel för en nu! Känns som om man är Bakis fast jag inte har druckit en droppe alkohol! Men om 6 timmar är jobbar helgen slut för denna gång! Men snart dröjer det inte förrän man kommer dra igång på allvar! Ska bli lite spännand och se hur det kommer att gå!

Barnmässan, kd

Så då har vi vart på barnmässan då :) det var lite mindre än vad jag hade trott men det var trevligt :) man fick juh en del gratis grejor men dock så var dom för nyfödda! Familjen annorlunda var oxå där hon som bryter på finska hon hälsade på mig så nu har vi blivit bästisar :) jag skulle även ta kort på iza och det var tyvärr inte det lättaste hon kröp i väg fort som fan innan han hann ta kort! Såg lite roligt ut :) sedan var vi även inom bergvik och kollade lite köpte lite grejer till fliza :) så det var en hel dag i kd men trevligt var det :)

Härliga vår!

I dag har det vart hur underbart som helst sket i allt ro behövdes göra hemma och gick ut med iza! Var jätte skönt ute satt ute hela dagen och njöt så i dag har hon verkligen fått frisk luft :) så hoppas att hon sover gott i natt nu :) i morgon bär det av till barnmässan i kd med skrutta mamma, moster, gammel moster, angelica och elin :) ska bli riktigt trevlig hoppas på att se familjen annorlunda och hoppas det finns mycket annat trevligt med! Nej nu får jag ta tag i disken och allt annat som jag lämnade kvar här hemma förut!

Onsdag

I dag så bar det åt till lite babycafé jag och angelica med våra små busfrön där vi drack en massa kaffe och stre lite Skit :) sedan när vi skulle gå där i från så somnade iza så gott i vagnen så jag tog en lite längre promenad med henne hem! Synd bara att det skulle blåsa storm! Sen väl hemma så vart jag lite uttråkad så jag ställde mig och baka lite kakor dom vart lite fula men helt klart godkända :) sedan kom pernilla och åsa in på en oväntad visit riktigt trevligt :) annars var det en väldigt lugn dag med vanliga vardagssysslor :)

Jag är så duktig så :)






Ligga i puffen å se på tv är väldigt mysigt :)



Men i bland så blir man trött och måste sova med :)


Annars

Så har helgen varit väldigt lugnn i Fredags hade jag med mamma och handlade lite sedan vart det fredagsnmys med skrutta!
På lördagen var jag hemma hos Fam Lantz och satt ute i den härlioga solen så skönt att solen håller på att bli varmare så man kan sitta ute med en go kopp kaffe och bara prata skit:)
På söndagen så Vakades det kallas hos min morbror thomas som fyllde 45 år var väldigt trevligt!
Iza hon lekte med Hampus å William som oxå var där!
Nu i dag Måndag så är  det bara grått tråkigt väder!
men i dag ska jag i väg på en arbetsitervju så det ska bli spännande och se hur det kommer att gå!

Film

Här om dagen så tittade jag på en film som var lite sorlig enligt mej men jag vet inte vad det har blivit med mej så fort nått är sorligt så grinar ja floder tur man är helt ensam så man inte behöver skämmas för någon!


Snö

Vaknade upp i morse och drog upp rullgardin och vad ser Ja Jo SNÖ det snöar för fullt utanför mitt fönster! Jag som verkligen trodde att våren var på väg trottoarena hade smällt solen var härlig skönt att vara ute och gå! Men men man kan inte få allt man vill dom har juh trots allt sakt att denna vinter kunde hålla i sig till april och då Undrar jag juh om det är i början eller av slutet av april dom menar?

Om en luva är försvunnen då har Iza den i munnen!






Frys

Nu har min frys äntligen kommit men dom kom minsann inte när dom skulle fick allt vänta till 15:40 så hela dagen hade gått jätte spännande!
men nu är det äntligen här och den är mer än välkommen så man kan få lite plats med maten!



Katten får någonstanns oxå att äta sin mat i fred så den lilla ligisen inte behöver äta upp hans mat =)

Solsken

Ser ut att vara hur underbart som helst ute! Känns som om våren närmar sig nu! Trottoarerna har nästan rocklu bort all is så nu är det mycket lättare att gå ute :) men i dag så väntar jag på min frys som ska komma och dom har tid mellan 9-15 och skulle ringa en halvtimma innan dom skulle komma så det känns som om dom kommer säkert det sista dom gör så man får väl sitta inne hela dagen! Men ska bli skönt när den äntligen kommer så man kan ha lite plats för matvarorna! Frysen man har nu är ju väldigt liten får juh inte plats med någonting speciellt inte nu när vi är 2 :) så nu snart kan man börja att stor handla igen! :)

Fredag

Å solsken =) ser ut att vara jätte skönt ute! Efter regnb kommer solsken brukar dom säga =)
Ja då var det jobbar helg igen då =)
Å nu har jag även fått dagisplats så nu ska jag skola in henne 18april och sen börjar jag jobba 1:a maj!
Se hur det kommer att kännas när man ska väcka en till innan man ska till jobbet!
Men jag har iaf fått det nya dagiset som är kvälls å helg öppet så man kan klara sig sj utan att behöva vara beroende av andra som måste hjälpa mej det känns skönt =)
Men jag kommer att börja lugnt kommer bara jobba i 2½ månad innan jag är ledig igen ska vara ledig hela sommaren och det ska bli skönt!

Sötnos






Regn

I dag så är det regn ute inge vidare trevligt man vill inte göra lika mycket då! Har juh vart duktigt i 2 dagar nu har möblerat om skruttas och mitt rum så nu är det bara resten kvar :) därför skulle det var skönt med lite energie till det i dag :) trodde nästan faktiskt där en sväng att det skulle bli vår var nästan så att man fick lite vårkänslor i kroppen :) Men snart så är den någ här!

Namnsdag

Hade jag och min gulliga mamma kom hit med tulpaner och semlor kan juh inte bli bättre :)


 Lilla Iza med sin mormor (min mamma)

Måndag

Och inge babysim i dag :( det är nu slut för denna gång och tyvärr så kunde jag inte fortsätta för typiskt någ skulle det fortsätta på lördagar! Så nu har jag och angelica Babycafét på onsdagar kvar! Men så fort det börjar på att försvinna lite snö och bli lite varmare så kan vi kanske gå ut och ha lite picknick med barna :) igår var det hur härligt väder som helst ute var ute och gick en härligt långpromenad med mamma och moster ulla och skrutta såklart :) igår åkte även min morbror hem så nu får iza klara sig igen i från att han inte går och bär på henne :) angelica brukar säga att han skjuter fram hennes utveckling en månad varje gång han är här det kanske stämmer? :) men allt kommer när det kommer är hon lik mig så kommer hon inte göra någonting förrän hon vet att hon kan det!

Skruttan







'






Fredagsmys

Då var det helg i gen då=)
Men i helgen så är jag ledig så det får bara bli en massa mys med lilla skruttan ir ja hon kanske får ta å passa på att mysa med morbror innan han åker hem på söndag =(
Annars under veckan så har det vart lugnt vi har vart på lite babysim babycafé och i går så var min pappa och lillasyster här och hälsade på oss det var riktigt trevligt =)


Iza och min syster

Senare i dag så ska jag mamma broder å Iza åka över till Kd en sväng mamma ska köpa en present och jag måste i väg och beställa en frys så man kan börja baka lite till födelsagarana som snart kommer att komma fram igenom sedan jag fick Iza så har frysen verkligen varit väldigt full massa mat till henne och en massa frysta bär så det är bara att hoppas dom har en frys till ett bra pris =)

Ha en trevlig helg alla för det ska jag iaf ha =)

Barn

Barn är det största ansvaret
och den största glädjen.
Lika lätt som ett barn blir till
lika svårt är det att vara förälder.
Om du lyckas dölja hur jobbigt
det faktiskt kan vara
har du större chans
att så småningom också få barnbarn.


Grattis Angelica

Idag fyller angelica 26 år å nej 22 önskade hon sig visst igår =) Om man kunde hjälpa henne med det =)
Så i dag var jag och Iza å grattade henne på hennes dag drack kaffe å käkade en massa önödiga kakor =)
Elin å Iza lekte lite med varann oxå verkar nu mer å mer som dom försökaer ha en konversation i hop tror i bland dom tävlar om vem som kan vifta med armarna snabbast =)


RSS 2.0