Fransförlängning

Idag har jag vart hos Tina och gjort fransförlägning och jag är super nöjd! Bi får en före och efterbild eftersom jag vart så jävla snygg på korten!


Inbrott

Å Gud vad rädd jag blev trodde jag hade haft inbrott att någon hade ätit upp min sockerkaka jag gjorde igår tills jag själv kom på att jag tid den sista biten innan jag åkte till jobbet :(


Feber igen

Jaha ja då hade helt plötsligt Iza 39 graders feber igen som bara kom från ingenstans så himla typiskt när man ska jobba! Men som tur är så löste det sig med barnvakt denna gång! Fast det gör lite ont att inte vara hemma med henne!


Matgäster

Fick in 2 matgäster ikväll oxå mamma och Ulla kom på besök med så dom fick lite mat gjorde även hemma gjord Klüft potatis men tyvärr så vart maten inte så bra misslyckat! Fast den misslyckade kakan vart iaf god!


Fredagsmys

Med en bog i ungen hoppas det blir gott :)


Kör

Idag skulle Iza och jag gå till görsamlingshemet så Iza skulle få testa på deras sång kör tänkte att även om det är där så kanske inte allt behövde vara om Gud med när vi sjöng en sång om Gud och avslutade med en bön så tänkte jag att det inte var någonting för mej! Så nästa gång får mamma får mamma gå med Iza å se om det kanske bara är jag som är fruktansvärt anti Gud eller om det var mycket Gud? :)


Fluggsmälla

Vad gör man inte när man inte nåt lamp knappen? Jo man tar fram fluggsmällan! :)


Persbrandt

Han är allt lite manlig å hetvhan :) väldigt bra skådespelare har tittat på Beck med han nu! Skulle faktiskt vilja gå på Hamilton med honom!


Badet

Tänkte jag skulle smyga men ner i badet Medans Iza låg och tittade på film men ack vad jag bedrog mej så fort jag hade krupit ner så hörde hon mej och kom på stubärten! Men hon skulle juh bara älpa mamma med håret :)


Potta

Klart man måste vara fin när man ska kissa på pottan :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_505617f7e087c3237357f91a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_505617f7e087c3237357f91a.jpg" class="image">


Söndag

I dag har vi haft lite städ dag städer hela över våningen och var duktiga sen tänkte jag att klockan drog i väg så det var dax att laga mat men tyvärr efter det så kom jag aldrig igång igen så hela nedre våningen är kvar men men
Men är väl ändå ingen jävel som kommer och tar skiten ifrån oss!


Mys

Iza har ordnat mys på golvet till mormor så dom kan ligga och läsa böcker!


Lördag

Lördag morgon och ledig helg! Lite sovmorgon. Är det juh gämfört med jobbet men jag önskade lite när Iza kom och klappa mig i ansiktet och ropade mamma mamma jag vill ha välling att jag skulle få sova en timme till men men vad gör man bara att kliva upp och gå å göra välling det! Men vi ligger ialla fall kvar i sängen och myser :)


Sängen

Ligger i sängen å hör att det regnar ute usch har inte alls lust att kliva upp till kylan! Kan jag inte gå slippa?


Jobbat kvällen

Så nu har jag jobbat kvällen och Iza sover på humlan! Alltid lila jobbigt för mej när hon sover där för det är då himla tomt hemma men skönt att slippa momentet att hämta henne halv tio på kvällen försöka lägga henne snabbt som ögat och släpa sedan upp henne halv sex så det är mycket bättre för henne och sova där och eftersom hon trivs där är det juh ännu bättre bara mej det är synd om :) i morgo. Då har jag en pool tur och inte bokad någonstanns ännu då det ska bli spännande å se om jag blir det halv sju i morgon eller pm jag får gå över på mitt eget jobb!


Äntligen

Har Izas kläder kommit :)


Ggrrr

Nu sitter jag och stryker i namnlappar ialla Izas kläder som jag ska lämna till dagis för nu är jag trött på att hennes kläder aldrig är på rätt stället trots jag har märkt dom! Idag när jag kom så letade jag efter hennes överdragsbyxor som jag hade på henne i morse som jag hittade på någon annans unges plats som någon annan hade märkt nu med någon annans barns namn trots att jag hade MÄRKT dom med HENNNES NAMN på baksidan!


Desperation

I ren desperation så vart ja så vrång så jag somnade igår istället för att 5:an vägrade att fungera så jag missade mitt bästa program! Jävlar om det krånglar nästa tisdag oxå!


Jävla 5:an

Här ligger jag och tittar på tv:n å så slutar den helt plötsligt å fungera hoppas bannemej den är tillbaka till kl 21!


Läggdax

Så nu ligger Iza i sängen och jag hoppas på att hon bara ska somna utan krångel! För sj väntar jag på att kl ska bli 21 så jag kan titta på the nog Bang theory innan läggdags det är en av världens bästa serier :) i morgon är det både jobb och dagis dom gäller! Nu nät Iza går hemma så är hon helt blöjfri förutom när hon ska Göra nummer 2 för det går absolut inte det! Så i morgon får jag prata med dagis och se hur dom vill görs hoppas verkligen att dom kommer stötta henne så Iza inte behöver ha blöja där heller!


Mat

Gud vad jobbigt det är med denna matlagning ibland dåligt med idéer och kommer man väl på nått så är det någon detalj som naturligtvis fattas! Ååå...


Måste bara

Lägga ut ett kort på det bästa sommar har gjort :)


Ledig

Idag med då himla skönt verkar vara skönt ute i dag med men inte lika soligt så vi får se vad vi ska hitta påbi dag skulle verkligen behöva dammsuga så vi får se vad som blir! Men har i alla fall satt på kaffe gett Iza sin välling och satt på en diskmaskin!


Lekparken

Nu har Angelica och vart duktiga och tagit våra barn till lekparken så barna fick leka av sig lite granna dom var högt å lågt å överallt :) trots att lekparken är stor så är det trots allt roligare att vara på andra ställen och springa! Men tyckte så synd om Elin som sprang omkring omkring med Izas smörgås Izas hink och Iza bara gick före och inte hjälpte till :) men Elin skulle prompt bära det tilL Iza och tyckte hon skulle leka med det :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504e14b1e087c36fec0a7e90.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504e14b1e087c36fec0a7e90.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504e14b1e087c36fec0a7e90.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504e14b1e087c36fec0a7e90.jpg" class="image">


Ledig

Idag är Iza och jag lediga! Så nu har vi intagit lite kaffe startat en tvättmaskin och sen får vi se vad dagen har å erbjuda oss eller om man kanske skulle dammsuga ja vi får se det är juh ändå ingen som kommer hit och tar någonting i från oss eller gnäller på oss när vi stökar ner!


Natten

Nu ska jag ta och lägga mej hos den bästa av allt :)


Domedagen

Igår när jag jobbade så sken solen en svänga på eftermiddagen och 2 sekunder senare så blåste det upp och vart storm med en massa regn som helt plötsligt kom från ingenstans! Så nu ligger jag och läser Aftonbladet och hittade en bild här i från som någon hade tagit! Enligt Aftonbladet så har vissa trott att domedagen var här! Så vem vet vart är världen på väg? :)


Delad tur

Har jag i dag gillar dom inte alls! Och framför allt inte att Angelica har flyttat tyckte det var jätte smidigt att hå hem och hälsa på henne då och tigga till sig en kopp kaffe eller två! Men i dag så roar jag mej med och ligga kvar på jobbet och vila lite innan man ska dra igång och jobba igen!


Jobbarhelg

Då var det jobbar helg igen då det går så fort mellan varven men det var rätt skönt å komma tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma med en sjuk Iza!
Nu har jag jobbat kvällen Iza hon får sova på humlan inatt å jag får sova själv är måg mest synd om mej för Iza trivs som fisken i vattnet då hon har det bra mer tomt för mej som inte har någon som ska knö på mej! Men som en liten tröst kom katten å la sej bredvid mej! Men ny har jag passat på att unna mej ett varmt skumbad och njutit inte ofta man kan Göra det skälv utan att Iza ska vara med och bada! Så nu ska jag läggaej och titta på filmen dear John innan klockan kommer att ringa!


Växer

Iza växer som ogräs efter sommaren här så inser jag att Iza inte har några byxor kvar utan alla är förkorta! Vart tig min lilla snutta vägen? Så jag ringde tull min älskade broder och tyckte han kunde köpa lite kläder till sin systerdotter efter som han har sleten hårt i sommar och tjänat pengar :) så snäll som han var så var det juh såklart han gjorde det :)


John blund

Är snart på ingång!
Så det är bäst att släppa in honom såna orkar med en liten arbetshelg!


Målartagen

Mamma kom hit med 2 canvastavlor till Iza som hon fick måla och hon var så duktig så :) så här vart resultatet!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504a2254ddf2b37b5b000e9c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504a2254ddf2b37b5b000e9c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504a22679606ee0dda3e4938.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_504a22679606ee0dda3e4938.jpg" class="image">


Morbror kom hem

Nu tror jag det är dax för dej att komma hem för nu tar Iza termometer den man ser vad kallt det är ute och ringer till honom dagligen och pratar! Fast när han är i den riktiga telefonen då är det inte lika roligt att prata!


Lunch

I dag då vart det en av Izas favoriträtt till lunch nämligen lite pannkaka!


Sova

Nej nu har jag intagit sängen och har en Iza liggandes bredvid mej! Det går faktiskt väldigt bra att hon ska somna ensam förut att hon gör det i min säng och sen omöjligt å flytta på henne! Men men en sak i taget bara skönt att slippa ligga hos henne tills hon somnar! Hon börjar i alla fall ligga i sin säng och sen smyger hon in till min och eftersom jag inte har förr mellan hennes å min säng så är det lätt å smyga dit :)

I dag är tredje dagen och tredje gången hon kissar sj på pottan :) då det är någ på väg :) men sen när det skulle komma ut annat än kiss gick det inte lika bra få var det panik och blöjan som gällde!


Lekparken

Idag har Iza vart feberfri! Så eftersom både hon och jag suttit inne i 3 dagar så trotsade vi att med att hå till lekplatsen så hon fick leka lite med Elin !


Helt slut

I armar och ben imorgon kommer jAg någ inte kunna röra mej efter detta body pump pass men härligt var det så nu måste man verkligen försöka å komma i gång!
Iza har kissat på pottan en gång till alldeles själv får se om det kan kommande å mer :)
Men nu är det dax å intaga sängen och vänta på John blund och hoppas att Iza sover hela natten lång och är frisk i morgon!!


Fortfarande inte helt ok

Iza är fortfarande inte helt ok i natt vaknade hon 2 ggr men skrek iaf inte första gången vaknade hon och var törstig hade feber och tyckte så synd pm henne hennes ögon var igen kletade så hon har någ en släng av ögoninflammation oxå! Ja varför inte allt på en gång :) nej nu är set snart dax för lite body pump jag inte vart på på länge dax kanske att ta tag i livet å träningen igen!


Kissa potta

I dag så har Iza näst intill gått naken hela dagen och på eget bevåg så kissade Iza för första gången på pottan och hon var så duktig och gick till toaletten och hällde ut det :) ska bli spännande ochnse om det var en engångs företeelse eller om det kommer att hålla i sig :)
Men nu så ligger hon på soffan och har precis somnat! Hoppas hon kommer sova hela natten för i natt så vaknade hon och bara skrek och ingenting var bra!


Sjukling

Idag är jag hemma och vabbar! Iza är snorig har ett öga som hänger feber till och från och bara vaknar på nätterna och gråter och ingenting man för är rätt! Får hoppas det snart går över man känner sig lite hjälplös när man inte vet vad man ska göra!


Göteborg

Nu har jag vart till Gbg med ett gäng trevliga tjejer :) var på Scandinavium för seminarium med Mary kay :) god mat bjöds det på mycket trevlig musik och många talare! Det var mycket upp å ner å applåder :) men mycket trevligt hade vi :) nån som är intresserad av Mary kay hör av er så kan jag komma på en hudvårdsklass!


Oj oj oj

Nu var det verkligen länge sen jag blogga men det hade jag visst skrivit sist med! Men nu är det skärpning på mej :)


RSS 2.0