Min älskade smilla

Min lilla katt smilla finns inte kvar =(
Usch är tomt hemma nu ingen som hoppar upp i knät å måste kela med en när mn kom hem.
Å stackar lilla Vincent (Katten) Blir alldeles ensam det verkar som om han går omkring här hemma och letar efter henne nu!
Men man får tänka hon har det bättre nu. Fick iaf vara med tills hon tog sitt sista andetag.
Kommer aldrig igen å få en katt som hon!
R.I.P min lilla Smille pill =)


Trollungen :)


Mys :)

Nu ligger jag här hemma hos mamma och myser med jamie :) Har precis ätit pannkakor tror ja har ätit en pannkaka för mycket känner mig mer gravid än vanligt :) nä nu får det någ bli mer mys med trollungen vi ser på en film och vart rädd och ville jag ska krypa ner hos henne så det är bäst å göra det medans man duger :)

Vecka 28


Dålig på å blogga

Har jag vart såg ja!!Så nu har jag förlorat en massa läsare med =)
har haft lite annat å tänka på tror ja =)
Nu e det fredag å jobbar helg men nu är dxet inte så många helger kvar å jobba =)
Ska bli skönt å få vara hemma å vila upp sig tror ja =)

Å nu känner ja längtan var på maxi i går och dom hade juh rea på barnkläder så man var juh verkligen tvungen tgill å köpa lite saker såna saker man kan ha till både och =)
När man inte riktigt vet vilket kön det e som ligger i min mage =)
Men jag har mina funderingar!

Denna helg blir det å tillbringa på jobbet å se sen om man orkar vara social med folk..
Är juh tyvärr trött mycket
sover lite dåligt om nätterna. Har mycket kramp i vaden som jag vaknar av å hade nån legat brevid mig så hade det någ varit synd om den.. Och så måste jag pinka mycket.. Trycker väldigt på kissblåsan ibland!
Men det e värt allt ändå =P

Det är ingen som vet fina å ovanliga pojknamn?? Det e det enda som jag inte har kommit på nått helt klart än!!
Kommentera gärna några åt mej.. Å även flicknamn =)

Jag lite självkär


Hjärtljud

Nu har jag vart och lyssnat på mitt barns hjärtljud var väldigt häftigt helt otroligt att det verkligen är nått som är där inne i min mage :) lixom att det växer nått där inne i min kropp! Helt otroligt är det att känna att nått där inte rör sig och sparkar mig! Ja häftigt är det går någ inte att förklara denna känsla faktiskt om man inte har vart med om det själv! Nä detta har ja gjort bra :) känns som jag gjort detta själv i bland :) så nu börjar min längtan tills att du ska komma ut och så att jag får se dig!

Hon som ber om det


Våldtäksmannen


Katten våldtagen

I natt vart min älskade katt våldtagen lät det som :( min stora han katt satt över henne och hon bara skrek stackars min älskade lilla katt! Efter våldtäkten så vart hon allmänt konstig :( det värsta är juh att hon går omkring där hemma och ber om det! Så han är väl egentligen bara snäll och ställer upp åt .henne så han kanske är en gentleman!

Det är ingen alien

Det är en hårig apa i min mage! Det är jag fått hört nu att det är jag har mycket rethosta kan inte sluta hosta när jag väl börjar och då hörde jag har man mycket rethosta så kan barnet vara väldigt hårig! Så angelica det blir ingen alien du får en hårig apa i stället :)

Lars winnerbäck


2/1-2010

Jaha då ska man lära sig att skriva 2010 oxå precis när man lärt sig att skriva 2009 :) i dag är det lördag och jag jobbar delad tur det är juh så roligt så ! Men man får juh lite bättre betalt i dag iaf! Hade en väldigt trevlig kväll hos morgan och pernilla på nyår! Mycket god mat och mycket smällare men det var allt skönt när man fick komma hem och lägga sig! Nu har jag börjat nedräkningen till att jag ska få gå hem i från jobbet har bara 27 arbetspass kvar :)

Nyårs middag


RSS 2.0