Dåligt

Nu har jag vart värdelös på å blogga igen DÅLIGT! Iza å jag har lite frukost mys med barnprogram snart vankas det humlan å jobb då nu är det bara å sparka igång dagen med en kopp kaffe!


Gardin byten

Håller på å ta bort alla julgardiner och adventsstakarna julgranen car ett tag sen jag tog ut men nu ska resten bort! Är tyvärr inte tacksamt å städa detta hem för allt åker ut på en gång ändå!


Hälsat på Elin

Vi har vart å hälsat på Elin Alvin å Angelica idag möte upp dom vid dagis å tog följe hem till dom barna har lekt å haft roligt dom var väldigt snälla faktiskt! Å vi fick även mat innan vi gick!


Badhuset

Snart ska Iza å jag till badhuset å möta upp Kristin ska iväg å testa den nya grejen som hon fick i julklapp av henne så nu har jag en tjej som bara går å väntar här hemma :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2013/pic_50f040f39606ee029a288e1d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2013/pic_50f040f39606ee029a288e1d.jpg" class="image">


Kiropraktor

Just nu sitter jag å väntar på min tur hos kiropraktorn ska knäcka lite rygg ska bli så jävla gött känns i ryggen att jag behöver det nu!


Städa städa varje fredag

Oxå varje jul det tycker jag är kul! Fast vi ska börja små plocka bort julen i stället!


3 ledigt

Så nu har jag jobbat färdigt för i dag så nu har jag min 3 ledighet å det ska bli så skönt :)


Mammas Pojkar

Den skulle jag vilja se skulle behöva ut å skratta lite =) Ingen som skulle vilja gå å se den med mej??

Usch

Jag kräks fan snart på detta underbara väder blir snart deprimerad! Lite sol å att det händer nått roligt snart !


Tillbaka till verkligheten

Ja då var man på jobbet igen nu efter lite ledigt så börjar allvaret igen har inte alls vart fel å varit ledig. Hade gärna varit ledig ett tag till men men får väl ta nån vecka längre fram i stället! Men börjar lite lugnt ialla fall jobbar kvällen i dag å morgon i
Morgon sen tre ledig så lite mjukstart ialla fall!


Skype

Jag p Åsa har tråkigt Medans vi skypar å tar kort på varandra :) vad hör man inte förmå roa sig :)


2013

Ja då var det nya året här då! Gårdagen tillbringades hemma hos morgan å pernille med iza! iza hon lyckades hålla sig vaken till en 01:00 hon var stentrött men vid tolvslaget så var kraken livrädd hon bara skaka för det kom pang på henne sa hon. Men en trevligt kväll hade vi!

RSS 2.0