Dom är allt så söta när dom sover :)


Håret

Har varit till frissan i dag och klippt på mina toppar så håret blir lite mer friskt! Köpte även med mej produkter som jag ska testa har en sån torr hårbotten så hoppas jag snart ska bli av med den!


Varm smörgåstårta

Vart det till fredagsmys ikväll! Vart mycket kvar det då blir det lite matlådor i helgen med :)


Förskyld

Jo jag tackar ja då var förskylningen här hos mej är snorig i hela huvudet ont i halsen å hes och hostar kan juh inte bli en bättre start på helgen bara p bita i hop och tycka lite syns om sig :)


Kvällsbad

Efter vi varg hos William å Elin så åkte vinn handlade lite granna! Sen hem å in med varorna och sen passade vi på å ta oss ett bad då vi fick upp värmen lite det var kyligt ute! Och sen lite kvällsmat på detta så snart kan vi inta sängen och sova!


William och Elin

Idag har vi vart å hälsat på mina minsta kusiner! Iza har tjatat om William länge så det var dax å hälsa på dom ! Dom lekte och hade roligt hade väldigt hög volym båda barnen men mest Iza! Iza var jätte snäll och go med Elin gav henne vatten och tutten! Men sen efter ett par timmar få var hon inte lika go då pressade hon in tutten i Elins mun då hon började å grina sen slog hon William med en plast låda i huvudet å få var det färdiglekt å dax å åka hem:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7abefe087c37b5976f9b3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7abefe087c37b5976f9b3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7ac139606ee4f13577ca8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7ac139606ee4f13577ca8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7ac41ddf2b33f7a00074b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7ac41ddf2b33f7a00074b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50b7af6f9606ee4f2710f92f.jpg" class="image">


Kaffebesök

På förmiddagen i dag då hade Iza å jag kaffe besök av Pernilla hon hade med sig saffransbullar som Iza helt klart godkände vet inte alls hur många hon tryckte i sig :)


Adventspynt

Idag har jag ställt upp mina adventsljusdtakar vissa kanske tycker det är lite tidigt men jag tycker det är skönt att ha det klart till helgen å eftersom jag jobbar k helgen så kan jag inte pynta då :) är rätt mysigt med adventen!


3 ledigt igen

Nu är vi 3 lediga igen och det ska bli sp skönt :) i dag hade jag kunnat slappa hela dagen eftersom jag egentligen skulle jobbat :)


Trenänningen oliver

Igår så var vi och hälsade på oliver och My efter jobbet det var riktigt trevligt så det får absolut göras in :)


3 dagars ledighet är slut

Så snart dax för jobb igen 3 dagars ledigt går verkligen fort!men så synd är det inte om mej jobbar 2 dagar nu och är snart 3 ledig igen! Flexade bort min pooltur på onsdag för mina sista flextimmar jag har kvar innan systemet är uppsagt!


4 veckor kvar till jul :)

Har börjat förbereda lite hemma inför advent så allt kan vara klart till helgen när jag jobbar :)


Björn rosenström

Nu är Iza hos sin mormor och hon ska sova där i natt! För ikväll är det min kväll då ska jag och Angelica ut och svänga våra lurviga till Björn rosenström på Mastis :)


En slagen hjältinna

Efter en hård dag på stan! Utan middagsvila! Somnade så gott på soffan efter ett kvällsbad!


Katten


Stryker gardiner

Så det är juh klart att katten oxå ska vara med !!


Bilder på loppis fynden


Loppis

Angelica å jag har varit på loppis i dag med våra söta raringar gick väldigt bra! Hittade en hel del grejer! Efteråt så gick vi och köpte förköp till Björn rosenström i morgon för då ska Angelica å jag ut å svänga våra lurviga :) sen var våra barn hungriga så då passade vi på å luncha på stan oxå ;)


Staden

Väntat på att Angelica ska behaga å svara i telefonen så vi kan göra upp när vi ska träffas! Har berättat för Iza agg hon ska träffa Elin sen så Iza hår här hemma å säger Elin kommer å hämtar mej snart, och eftersom Elin inte kom snart så har Iza gått och öppnat dörren och kollat om Elin är där men k hem Elin där heller! Så ni Har hon ialla fall klätt sig så hon kan gå till Elin!


Kaffetåren

Den bästa är! Då man ska vakna till så här på morgonkvisten!


Mitt <3

Å ja :)


Egentid

Mamma hade med Iza i dag ner till församlinhshemmet för dom skulle ha pyssel där i dag så då vart det 2 rimmar egentid dom timmarna gick väldigt fort gjorde faktiskt inte ett skit i hemmet under den tiden och det var lite skönt å bara vara :) eller ja jag plockade i alla fall in disken innan dom kom!


3ledig

Nu k morgon så börjar min 3 ledighet och det ska bli så skönt :)


....


Jobb

Nu ska vi strax bege oss till jobb å dagis :)


pepparkaks å bullbak

hade vi här om dagen jag mamma och iza!

Vi gjorde pippi pepparkakor och vi hade även andra figurer med men naturligtvis så skulle det helst vara bara pippi ¨på kakorna!

gahhh

får snart ett psyk bryt på min blogg... den gör inge annat än krånglar för mej å jag vet inte vad jag gör för fel!! När jag väl fick in ett inlägg så var det fel på den och den vart flera sidor lång men nu äntligen så är den borta!! Så nu hoppas jag på mindre krångel!!!

sötare version


Izas favolåt just nu


5 veckor

Kvar till jul! Så nu går det undan! Längtar till adventspyntet nu så det blir ljusare i folks fönster!


Söndag

Japp då var söndagen här! Och jobbar helgen är tyvärr inte över än! Jobbar kväll ikväll och även morgon i morgon så det innebär humlan kväll å natt men Iza verkar absolut inte må så dåligt över utan verkar trivas bra :)


Kvällsbesök

Ikväll hade även Iza och jag ett trevligt kvällsbesök av Åsa flåsa :) å där vi även vart bortskämda igen :) Iza fick några paket av Åsa! Å jag fick en burk med smultringar :)


Måste kanske vara bortskämd ???

När jag sitter på jobbet så skickar mamma till mej om hon skulle göra en köttfärspaj till oss och komma med hem till mej :) det kan juh inte bli bättre när man har jobbat till fyra! Så skönt å slippa laga maten och dessutom få hem den :) det är jätte bra utkörning det :)


Gulliga mamma

När jag kom hem i från jobbet då kom jag in och fick se detta :)


Mys morgon

Innan det är dax att inta jobb helgen med en kvällstur och Iza ska först till myran å sedan humlan för att sova där inatt!


Namnlappar

Passar på att roa mej med att stryka på namnlappar på Izas kläder som hon ska ha med till dagis Medans hon inte är hemma :)


Kör

Nu är Iza och mamma på kör så Iza får sjunga av sig lite! Så under tiden så får jag lite egen tid och då passade jag på att ta mej en promenad så jag fick rensa skallen lite!


Bortskämd??

Ja kanske lite! När jag kom hem i från kiropraktorn så hade mamma börjat å städa vinden åt mej så att jag skulle då fram mina julgrejer som stod längst in och gick verkligen inte å komma fram till! Så nu hår det att röra sig där inne och nu står julgrejerna längst fram då dom är lätta å komma åt när det är dax för att börja adventspynta längtar verkligen till det nu är så mysigt med adventspynt! Men som tack ialla fall så bjöd jag mamma på mat och hon får även en matlåda till i morgon!


Kiropraktor

Nu sitter jag hos min kiropraktor och hon ska få knäcka mej lite granna ska bli så skönt känner i kroppen att den behövs nu!


Bonuscheck

Ojoj vad jag måste ha vart duktig å handlat har aldrig fått så här mycket förut :) eller så kanske dom har samlat åå för det var ett tag sen jag fick någon check! men denna får jag vara rädd om!


Hemma

Nu är vi hemma efter badhuset Iza hade hur kul som helst ville absolut inte gå upp! Hon hoppade å simmade i detta vatten för fullt inte ett dugg rädd fick tvinga på henne Armpuffar en en grej runt magen så hon inte skulle drukna men skulle hon gå bestämma skulle det någ kunnat gå bra utan :) på hem vägen så somnade hon någ på en gång!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_50a3c894e087c3690bef2179.jpg" class="image">


Badhuset

Nu har vi intagit lite mat och lagt oss på soffan en stund för att om ca en timme bege oss till badhuset och möta upp Kristin :)


Min älskling då :(

När jag kom hem i går så berättade mamma att Iza trillat nerför soffan! Inte konstigt att hon gör det kanske eftersom hon alltid ska hoppa i den! Mamma sa att hon hade fått ett litet blåmärken på kinden! Eftersom det vr mörkt i går så såg jag inte hur det såg ut! Eller tänkte på det! Men i morse fick jag se det och hon ser lite misshandlad ut! Och nu går Iza omkring och tycker synd om sig och sen ska jag blåsa åt henne då det inte gör ont!


Morgon

Till halv nio fick jag sova i dag innan Iza kom och väckte mej! Då lite sovmorgon vart det :) då nu är det lite barnprogram som det tittas på i sängen! Och snart dax att gå upp och göra välling och koka kaffe glömde tyvärr förbereda kaffet i går och sätta i timern så det skulle lukta ny kokt kaffe när man vaknar!


Äntligen

Så är man hemma efter en delad tur på jobbet! Avskyr dom verkligen! I morgon är jag ledig ska bli skönt med lite sov morgon ialla fall så hoppas Iza inte vaknar allt för tidigt! Nu ligger denna godingen och sover i mammas säng! Så nu är det bäst å flytta över henne till hennes å inta sin egen säng!


Delad tur

Angelica nu får du allt flytta närmre så man kan hoppa in på en kopp kaffe! Det var juh hur bra som helst när man kunde hoppa in på en kopp kaffe mellan turerna! Skulle i dag ligga kvar å vila på jobbet tänkte ja men få skulle dom tydligen ha personal möte där å det år då trevligt när vi inte får ha något vilorum!


Just ja ingen panik

Bara 6 veckor kvar till jul :)


Helt slut

Känner jag mej i kroppen! Har precis kommit hem i från jobbet tror Iza är lika slut hon! Känns som jag har snor i hela huvudet och fortfarande ont i halsen! Känns som jag har feber men varje gång jag tittar så har jag bättre temp än vad jag har annars! Jaja mycket gnäll på mej men måste få tycka lite synd om mej skälv med! Å det värsta är juh hemmet som alltid trillar i hop och ingen som tar hand om set!


Äntligen

Så ska jag kika på min gunwald :)


Kvällsmat

Min snälla mamma hade gjort matlåda till i morgon och köttbullar som jag kunde ha till mat ( vet ja är bortskämd ibland :) ) men ialla fall det är väldigt med köttbulle macka :)


Älgstek å cupcake

Fick vi hos Barbro i dag var väldigt gott! Och skåpet kom i hop så småningom! Var allt skönt att slippa laga mat i dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_509fde64e087c3778381d1bb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/986063/images/2012/pic_509fde839606ee05ff349c3d.jpg" class="image">


Lego bygge

Iza håller på med lego bygge och jag dricker kaffe å hejar på! Snart blir det iväg å hjälpa gammelmoster som ska bjuda på mat och ha hjälp å skruva i hop grejer!


Fars dag

Grattis alla pappor på farsdag! Min pappa han fick ett blombud men blommor från mej :)


Här kommer Pippi Långstrump

Är Iza duktig och spelar på pianot!


Hårt att bada

Har försökt tidigare i dag att Iza skulle sova middag men det gick verkligen inte men efter ett bad så somnade hon som en stock!


Mästerverk

För många många år sedan så målade jag en teckning kommer inte k håg hur gammal jag var men tror jag gick i 4 an kanske ?? Men av nån andledning många år senare så fick eller tog ialla fall Angelica den teckningen från mej och har den framme hemma! Nu bär jag loggade en på instagram så hade anhelicas mamma Bettan lagt ut min teckning många som gillar mitt fina mästerverk! Men tror bestämma att Bettan trodde jag hade målat en massa spermier men det är faktiskt möss :)


Lite nytta

Har jag gjort i dag vi har dammsugit och skurat det värsta i dag! Även tvättat en maskin tvätt å en maskin med disk! Å mat fick Vi oxå måste erkänna att jag var en väldigt dålig kock i dag och tog fram en av mina matlådor i frysen och värmde på till mej å Iza! Men vi svalt juh inte ialla fall! Nu är vi ny badade och försöker få upp värmen igen under täcjena! Innan vi ska bege oss till godislagret med Iza för första gången å sen vidare för att hälsa på min biologiska " morfar " eller ja Izas gammelmorfar ialla fall!


Söker hemhjälp

Söker hemhjälp för matlagning och städ!!!! Har ingen mat fantasi i dag heller förslag????


Morgon

Då var vi uppe å kaffet är på! Morgonen brukar börja med att Iza ropar på mej välling mamma välling mamma så å svarar jag henne inte så petar hon på mig tills jag öppnar ögonen! Så då frågar hon om mamma sovit gott å sen berättar att Iza sovit gott! Sen är det dax för barnprogram å bäst å göra välling se är dagen i full rulle !


Kvällsläsning

Iza å jag har lite kvällsläsning så här på kvällskvisten !


Karl-Oskar

En annan variant


Karl-Oskar

Iza har gått och sjungit på en låt hemma som hon lärt sig på dagis men verke. Jag eller mamma vet vad det var för låt hon hat sjungit på men i dag kom jag ihåg och frågade på dagis vad det var för låt och nu hittade jag den!!


Kaffebesök

Fick trevligt oväntat kaffe besök av Angelica och Elin! Elin å Iza roade dig Medans vi drack kaffe och pratade :) sedan hade barna hittat pärllådan och lekte så snällt med vet inte vad dom gjorde roligt å skratta hade dom i alla fall och när man kokade in så var det pärlors i precis hela rumme! Bara att börja plocka upp det barna var duktiga å hjälpte till i 5 sekunder å sen var resten lämnat till mej och Angelica!


Slö

Känner mej fruktansvärt slö å inte hals så pigg så i dag kommer jag någ bara slöa å göra minsta möjliga! Iza har precis vaknat från middagsvila så nu är det bara detta med mag vem som ska laga å vad man ska äta!!


1timma

Kvar till helg :)


Stressade

Mej hem direkt i från jobbet kl 21 för att inte missa twilight missade början! Men nu ska det drömmad igen! Finns mycket fint att titta på i filmen! :)


:)

Så sant


Jobb jobb jobb

Snart har halva dagen gått och jag väntar på att man ska börja jobba! Börjar kl 16 men innan dess så ska Iza vart lämnad till humlan! Idag har jag ingen ork alls till någonting känns dom en jävla förskylbing är på gång vaknade med ont i halsen och lite snorig i morse hoppas det inte blir värre men det är tyvärr dom tiderna nu! Nu har vi i alla fall duschat och ska snart äta mat sen lite dol och till jobbet dom slutr 21 få går jag stressa mej hem så jag hinner se det sista avsnittet av twilight :)


Twilight

Idag igen så nu ligger jag i sängen å drömmer mejbinnk filmen :)


Å äntligen

Satte jag mej i soffan å ska bara vara en stund! Har jobbat hela dagen har varit precis piss trött men efter att ha varit på lite crossfit så har jag blivit lite piggare! Men nu ska jag bara ta det lugnt en stund å njuta av tystnaden!


Monster

Idag var min söta Goa lilla tös ett riktigt monster när hon skulle sova! Hon var snäll å tyst på övervåningen till en börjar å jag plockade i godan ro sen helt plötsligt så förvandlades hon till ett skrikande gråtande å vrålande monster! Hon bara skrek å grina vråla rykte i grinden kastade ner tutten å snutte skrek ännu mer för det jag upp tillbaka led henne hon tillbaka grina å vråla slet upp grinden på ena sidan ner för trappen kom hon jag upp med henne igen försökte sätta fast den igen gick ber igen hon sliter loss den en gång till å ner för trappen men då orkade inte mitt mamma hjärta med någe mer när jag gick upp för trappen igen och såg hennes panik i hennes ögon så jag jag upped henne och ladeej med henne hon lugnade ner sig och var en go tjej och efter en stund så somnade hon, hon var antagligen slutkörd av allt gråt och skrikande undra hur väl grannarna hörde henne å undra vad vi höll på med!


Premiären

I dag hade vi även premiären på cykelvagnen! Åkte hem till mamma och pumpa däcken ! Sedan vidare till maxi å handlade! Tror Iza trivdes väldigt bra där bak hon sitter båg rätt skönt i den och även skyddad för vinden! Sen när vi kom till maxi så förvandlade jag den tll kärra och gick in och handlad med den! Gick väldigt smidig och den är väldigt smidig att dra med oxå! Tror absolut inte att jag kommer ångra mitt köp! Och vi passade även på att införskaffa ett cykel lås till den så att den inte behöver bli snodd på en gång ialla fall!


Twilight

Är nu på tv:n så det blir det till att titta på är faktiskt bra filmer har alltid tyckt det vart tråkigt att titta på vampyr och varulv filmer idyl men dessa äta faktiskt sevärda och fina filmer !


Pepparkaksformar

Nu har Izas Pippi pepparkakas formar kommit och har även pepparkaksdeg hemma så nu är det bara till att baka när man har tid å lust :) och även dom första julklapparna jag har skickat efter har kommit :)


Middagavila

Nu är det middagsvila som gäller Iza somnade som en stock på soffan efter maten tror hon tyckte jag gjorde god spaghetti i dag hon åt som bara den! Nej en liten stund till får hon sova sen är det dax att väcka henne!


Å tack jan

Nu har jan vart här och hjälpt mej å Iza å satt i hop cykelvagnen! Då nu måste vara däckens pumpas så är denn klar för användning den verkar vara väldigt smidig till att både ha den på cykeln å ha sen som barnvagn!


Snälla mamma

Idag så skulle mamma till Karlstad å då var hon så snäll å köpte med en cykelvagn till mig som jag har undrat länge om jag skulle köpa eller inte köpte vagnen som man även kan ha som barnvagn tyckte det lät smidigare när man kan ha den som både och! Hoppas jag kommer bli nöjd med den om inte annat så kommer Iza sitta mer skyddat i den från snö å regn!


Klippt

Så nu är skrutta klippt å det gick faktiskt bra! Hon fick kamma mej samtidigt som dom klippte henne! Men efter ett tag så tröttnade hon så jag fick ta till min mobil så hon fick spela med så hon fick klippa klart henne iaf :) å då gick det bra minsann att en mobil kan vara så rolig! Försökte ta kort på henne men inte ens det ville hon vara med på!


John blund

Så nu har jag tittat klart på min kara Karl gunwald! Så nu är det dax att ta natten så man orkar upp med både mej å Iza i morgon!


Sover

Nu sover Iza i sin säng å jag hoppas hon stannar där:) nu har man tittat på solsidan och inväntar å få titta på min gunwald :)


Badning

Bäst å tvätta håret på Iza nu när hon ska klippa sig i morgon :) för fört blir det dagis å direkt när jag hämtar henne så är det bara att bege sig till frissan :)


Tacos utan taco krydda

Vart det till kvällsmat idag Iza verkar uppskatta det :)


Jobb å humlan

Nej nu är det snart dax för lite jobb å lämna Iza på humlan :)


Klippning

Så nu har jag bokat Izas första klipptid någonsin! Ska bli väldigt spännande och se hur det kommer att gå :)


Mys

Nu ligger både Iza å ja i hennes säng och tittar på Pippi :)


Bad

Satte på Pippi till Iza och under tiden som hon var inne i det så unna jag med ett bad!!!


Bog

Kastade in en bog i Ungnen så den fick stå där och puttra i några timmar å hade sedan potatisgratäng och gjorde sås på skyn som vart å bjöd sedan mamma och mormor på det :) vart riktigt gott faktiskt :)


Kaffebesök

Nu har vi haft kaffe besök av Kristin var väldigt trevligt! Iza tyckte någ det var jätte skoj när hon fick lite mer uppmärksamhet av henne :) Kristin hann inte mer än att gå utanför dörren innan Iza slockna!!


Morgon

Med denna Goa varelse! Laddar med ledig dag för att sedan jobba helgen!


Städa

Var duktig å städa övervåningen när jag var skälv! Lite skönt å få göra det i lugn å ro utan att nån ska hjälpa till eller tycker set är tråkigt när man städar å vill ha upp märksamhet! Så sen är debatt nedre våningen kvar IGEN !!!! Det blir aldrig färdig den gör Inge annat än å städar nedre plan å den blir aldrig klar! Alltid grus Ingela lägenheten leksaker över allt å disk som inte sköter sig sj :) men men!!!


Egentid

Så nu har jag jämnt lite egentid! Mamma å Iza är till församlinhshemmet och ska sjunga å leka det får bli en Iza och mormor grej som dom får göra i hop! Hmm undra bara vad en annan ska hitta på nu känner mej rätt trött så skulle bara vilja slappa men man skulle även behöva plocka å städa med hemmet! Undra vad man ska orka göra???


BVC

Iza gick igenom besiktningen galant :) hon följde kurvan på både längd och vikt! Sen sa sköterskan hon kunde grejet som dom skulle göra vi 4 års kontrollen så hon var tidig med utvecklingen! Ja skönt att höra ialla fall att hon var fullt frisk och normal :)


Morgon

Välling, kaffet intaget så nu ska vi alldeles strax bege oss till BVC :)


RSS 2.0